tag:blogger.com,1999:blog-3159802013247046083.post2741802425180403350..comments2023-10-23T20:41:38.843+03:00Comments on "writing to reach you": " gel uçurtma bayramları var, haydi sevin de gel"malumafatrushttp://www.blogger.com/profile/18202649251396635814noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3159802013247046083.post-21543898175922806262009-02-13T09:39:00.000+02:002009-02-13T09:39:00.000+02:00bence makarna için en uygun ravioli olabilir, riso...bence makarna için en uygun ravioli olabilir, risotto da rahat yenir, bide tabii sosu az etli yemekler de kibar kibar yenilebilir:) ben zaten bu kadar yemek seçerken, bide buna kasssaydım temelli aç kalırdım ama insan lise döneminde takılıyor bunlara, kazık kadar olmuşken takılacak başka noktalar buluyor.malumafatrushttps://www.blogger.com/profile/18202649251396635814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3159802013247046083.post-48408612673038852792009-02-12T22:35:00.000+02:002009-02-12T22:35:00.000+02:00hoşlandığın biriyle yemek yerken "bir salaya alıyı...hoşlandığın biriyle yemek yerken "bir salaya alıyım" çıt kırılganlıgına girmemek lazımmış, bunu öğrendim, o marullar salatalıklar insanın ağzında büyüyor, her lokmada daha yüksek çiğneme sesleri çıkıyor vs.<BR/>spagetti filan da başa bela. sandviç yerken de ağzı kocaman açmanın getirdiği çirkin görüntü var. şöyle minik dilimlere kesilip kibarca yenecek birşey seçmeli :))farawaysoclosehttps://www.blogger.com/profile/07578330487948062951noreply@blogger.com